Parket aanleggen

Parket onderhoud

Parket aanhelen of aanleggen: Heeft je parketvloer schade opgelopen door lekkage? Dat komt altijd slecht uit, maar het is zeker te repareren. Wij beschikken over vakkundige parketteurs die je beschadigde parket perfect kunnen herstellen. In sommige gevallen moet de hele vloer vervangen worden, maar soms ook maar een gedeelte.

We repareren accuraat en snel en doet dat ook nog eens voor een faire prijs. Dus neem contact met ons op als je schade hebt. En de Vloervast partner geeft je parket weer een nieuwe toekomst.

Wij staan bekend om onze service en faire prijzen.

Parket aanhelen komt erg precies

Parket aanhelen of aanleggen is een nauwkeurig werkje en onze vloerenvakmannen zijn hier regelmatig mee bezig. Vaak wordt er aan geheeld wanneer er aanbouw gerealiseerd is. Of dat er anderszins een vertrek vergroot wordt. En maakt dan ook nog een groot verschil hoe er aan geheeld wordt, want parket aanleggen kent 2 manieren. 1) aanhelen in de lengte en 2) aanhelen in de breedte. Waarbij de laatste mogelijkheid wel het moeilijkst is. In de lengte moeten de stroken of de planken op de een of anderen manier ingevlochten worden. Dit is in de breedte niet nodig. Vraag ons maar om verdere info.

Parket schuurmachine huren
Parket aanleggen is vakwerk
White wash op parketvloer

Parket aanhelen. Een kwestie van vakmanschap

Bij het aanhelen of aanleggen van parket is vakkennis onontbeerlijk

Is er maar klein deel van je parket nat geworden? Of moet je hele vloer vervangen worden? We helpen je graag met een nieuwe vloer! Parket aanhelen is een vak en wij verzorgen het hele traject van het aanhelen van nieuwe planken en de afwerking met olie of lak. Parket aanleggen kun je gerust aan ons overlaten.

Een verschil van verschillende delen is later nauwelijks nog te zien. We maken je vloer in de meeste gevallen nog mooier dan die ooit was. Dus na het schuren en polijsten en coaten van de vloer. Kun jij je klaar maken voor een frisse start met je parket. Meer over parket in het algemeen.

Aanhelen of een complete renovatie.

Na het kleuren is de vloer pas echt klaar

Soms red je het niet met alleen maar opknappen. Want vaak is er op z’n minst al een gedeeltelijke renovatie nog. Er worden dan gedeeltelijk nieuwe delen aangebracht en ook grote stukken opnieuw gelegd. Parket aanhelen is dan nog niet klaar, want nu worden de originele – samen met de nieuwe planken allemaal geschuurd tot ze maagdelijk wit (eiken) zijn.

Hierna wordt pas de afwerklaag aangebracht. Voor dat de aan heling en renovatie plaatsvindt wordt er ook over de afwerking kleur beslist. Je vloer is dan weer volledig up to dat is en een eigentijdse uitstraling krijgt. Lees hier ietsje meer meer parketrenovatie. Kijk ook eens bij onze partner.

Parket aanhelen vergt ervaring en inzicht.

Vloervast is al jaren schade expert voor diverse verzekeringen. Bekijkt de schade grondig en geeft advies hoe alles op een goede manier afgerond kan worden. Regelmatig wordt overlegd met de verzekeringsmaatschappijen.

Een professionele parket aanheling vergt ervaring en dat heeft Vloervast al meer dan 25 jaar. Dus al vele jaren ook een betrouwbaar adres.

Heb je schade geleden en parket aanhelen moet gebeuren? Neem dan contact op met Vloervast. Vul het formulier in en wij bellen of mailen binnen 24 uur.