Parket schuren Leidschendam

Vloerrenovatie

Parket schuren Leidschendam: Je parket verdient gewoon een gezonde re-make. En hierna wordt het weer perfect wonen op een nieuwe vloer.
Want je vloer stráált weer na zo’n vakkundige renovatie.
Zo’n parketrenovatie is gewoon een goed idee.
En dat kwaliteitsvoordeel neem je gewoon even mee.

Parket schuren Leidschendam

Parket schuren in de buurt van Leidschendam. Wel heel dichtbij. Is je parket wat gedateerd? Niet zo’n goede kleur en uitstraling meer en hier en daar wat vlekjes en looppaden? Dan wordt het tijd om je vloer eens goed op te knappen. De Vloervast partner doet dit voor een zeer acceptabele prijs en nog belangrijker is zijn pure “Vakkennis”. Hij is een ervaren vakman en hij levert goed en nauwgezet werk. Niet alleen parket schuren in Leidschendam, maar Vloervast werkt in de hele regio Zuid-Holland. En vergeet vooral ons kwaliteitsvoordeel niet.

Afwerking met professionele olie

Parket schuren Leidschendam: Parket wordt meestal met een professionele en natuurlijk vloerolie bewerkt. Dit kan een gewone transparante olie zijn, maar altijd wel een (kleur) olie met een doffe/matte uitstraling. Maar kan ook een hardwax olie zijn. Om een houten vloer goed in conditie te houden wordt onderhoud met een natuurzeep sterk geadviseerd. Deze speciale zeep beschermt de vloer tegen vuil en vocht. Ook wordt de vloer dan beschermd tegen irritante wijn- koffie en frisdrank vlekken. Parket schuren Leidschendam. Voor ons dichtbij.

Vloervast Vakkundig en Fair geprijsd

Na zo’n jaar of 12 moet een parketvloer weleens weer op de schop. Er zijn de jaren nogal wat van die mooie massieve- en multiplanken in Leidschendam gelegd. Er moet dan ook hier en daar weer eens geschuurd worden. Voor het onderhoud maar met name voor het schuren van parket heb je een vakkundige parketteur nodig. Woon jij in Leidchendam en heb je jaren geleden zo’n originele parketvloer of houten vloer gekocht en is deze nu aan een totale opknapbeurt toe?, vul dan het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een faire prijs en ideeën komen gratis mee.

Parket schuren Leidschendam

Een parketvloer schuren is super betaalbaar.

Vloervast komt graag bij je over de vloer in Leidschendam.
Wij renoveren je parket of houten vloer vakkundig. Geven hem een professionele coating en maken hem rondom weer nieuw als nooit te voren.

Wij taxeren ook waterschade vloeren voor verzekering maatschappijen.
Parket schuren Leidschendam is Voor vloervast is het om de hoek.

Wil je een nieuwe parketvloer? Bezoek dan hier onze collega.