Parket schuren Maastricht

Vloerrenovatie

Parket schuren Maastricht. Met een zorgvuldig geschuurde parketvloer breekt een periode van heel plezierig wonen aan. Je parket stráált weer als nooit te voren schuren was een super idee. Om het kwaliteitsvoordeel niet te vergeten. Een offerte is zonder enige verplichting.

Wij staan bekend om onze service en faire prijzen.

Vloervast onderhoudt ook deze prachtige Meister parketvloer

Parket schuren Maastricht

Parket schuren Maastricht: Ook hier schuren de Vloervast partners  vakkundig en samen met het Vloervast kwaliteitsvoordeel is parket schuren in Maastricht erg aantrekkelijk. Er moet wel wat gebeuren. Want met alleen schuren kom je er niet. De uiteindelijke afwerking van je parketvloer is minstens zo belangrijk. Heeft je parket krassen of kale plekken? Vloervast laat ze verdwijnen. Alles wordt weer nieuw zoals jaren geleden. Parket schuren Maastricht? Ook dat kwaliteitsvoordeel neem je mee. En een offerte aanvragen doe zonder kosten en geheel vrijblijvend. Dus: Parket schuren Maastricht? Vraag ons om info!

Een parketvloer wordt bij renovatie intensief geschuurd.
Eiken plank van 18 cm breed white wash olie
Oude eiken vloer. Dubble gerookt

Mooie olietinten doen veel met je nieuwe parketvloer.

Een nieuwe kleur of tint uitzoeken voor je parketvloer, da’s de kunst. Ga jij in gedachten al voor een grijze olie, of voel je meer voor een witte afwerking. Je kunt natuurlijk ook de originele plankenkleur kiezen? Het is mogelijk hoor en Vloervast heeft mogelijkheden genoeg. Dus. Parket schuren in de stad Maastricht? Schakel Vloervast maar in. Al meer dan 20 jaar op de vloer.

Heb je de kamer uitgebouwd en moet er een nieuw stukje vloer aangelegd worden? Vloervast doet dat mooi en gelijkmatig . Parketvloer schuren Maastricht is zo wel heel aantrekkelijk. De Vloervast partners die al deze projecten uitvoeren zijn experts en ze geven je gratis adviezen. Een parketvloer schuren Maastricht? Voor Vloervast is dat om de hoek.

NB: Er wordt weleens beweerd, dat een lamelplank, zoals de inmiddels bekende Multiplank en Duoplank maar een paar keer geschuurd zouden kunnen worden. Dit is niet waar, bij een geolied parket gaat er maar een minuscuul klein laagje af. Dus zorgen hierover zijn niet nodig.

Parket schuren Maastricht? Vraag ons om info.

Parket schuren in Maastricht e.o.

Parket schuren in Maastricht: Vloervast schuurt nog heel vaak massieve plankenvloeren. Vanaf  de vorige eeuw werden deze massieve eiken vloeren ontzettend veel verkocht en ook in Maastricht. En nu vele jaren later zijn de eerste exemplaren weer aan een update dus renovatie toe. Wil je meer weten over parketvloeren schuren in Maastricht? Maak dan gewoon gebruik van de mogelijkheid om geheel vrijblijvend vragen te stellen. De beslissing om je parket te schuren valt dan later wel. Gewoon doen het is vrijblijvend en blijft ook gratis. Parket schuren in Maastricht? Dat doet Vloervast graag voor je.

Renovatie Maastricht

Je min of meer versleten parketvloer weer super fris in de kleurolie en zo is vloer weer klaar voor de volgende ronde. 

Parket schuren Maastricht? Altijd een gewenst resultaat met veel kwaliteitsvoordeel soms tot wel 30%. Vloervast gebruikt alleen hoogwaardige materialen. Probeer ons maar uit.

Ben jij er ook aan een nieuwe parketvloer toe? Vraag dan om een gratis offerte en advies.

Vloervast schuurt al jaren op een duurzame manier parket in Maastricht. We zijn hier al actief sinds de oprichting. Nu vele jaren later is Parket schuren Maastricht nog steeds super actueel. We schuren parket tegen bijzonder vriendelijke prijzen en kunnen dan ook bogen op een lange positieve staat van dienst. Parketvloeren schuren in Maastricht, dat gaat ons aan het hart.

Dan maak je van je oude  parketvloer toch weer iets heel moois

Neem maar eens contact met ons op. Want  parket- houten vloeren en lamelvloeren van recenter bouwjaren kunnen er weer prachtig uit komen te zien. Parket schuren Maastricht is koploper in vloerrenovatie. Met de aller- allernieuwste lak- en olietinten krijgt je parket weer een prima uitstraling, die er meestal mooier uitziet dan de oorspronkelijke vloer 25 jaar geleden. We schuurden al mega aantallen houten vloeren en parket in de stad Maastricht en ver daarbuiten. Dus vraag ons wat wij voor je kunnen betekenen. Want ook jouw parket schuurklus doen we graag.

Parket schuren Maastricht? Dat doen we heel graag.