Parket schuren Zoetermeer

Vloerrenovatie

Parket schuren Zoetermeer. Geeft je houten vloer weer gewoon een gezonde re-make. En dan wordt het vanzelf weer geweldig wonen. Want je vloer stráált na zo’n vakkundige en concurrerende renovatie.

Zo’n schuurbeurt was een goed idee. En het kwaliteitsvoordeel neem je gewoon mee. Doe dus je voordeel.

We staan bekend om onze service en faire prijzen.

Vloervast verzorgt ook deze mooie Meister parketvloer.

Parket schuren Zoetermeer

Is je houten vloer wat gedateerd?, niet zo’n goede kleur meer, hier en daar wat vlekken en looppaden? Dan wordt het tijd om je vloer eens goed op te knappen. De Vloervast partner Parket schuren Zoetermeer doet dit voor een zeer acceptabel bedrag en nog belangrijker is zijn professionele “Vakkennis”. Maar ook belangrijk is de prijs en die is voor het vakkundig schuren zeer aantrekkelijk.

Hij is een ervaren vakman en hij levert goed en correct werk af. Niet alleen parket schuren Zoetermeer, maar Vloervast werkt in de hele regio Zuid-Holland. En vergeet ook vooral ons kwaliteitsvoordeel niet.

Zwaar materiaal om te schuren op een oude eiken vloer in Friesland.
In Friesland verft men ook eiken vloeren. Een eiken vloer schuren is een eerste voorbereiding
Een houten vloer schuren in een Friese woonkamer

Olie of lak? Kwestie van smaak.

Een parket- of houten vloer wordt meestal met een professionele vloerolie bewerkt. Dit kan een gewone transparante olie zijn, maar altijd wel een (kleur) olie met een doffe/matte uitstraling. Dus om een houten vloer goed in conditie te houden wordt onderhoud met een natuurzeep geadviseerd. Want deze speciale zeep beschermt de vloer tegen vuil, viezigheid en vocht. Ook wordt de vloer dan beschermd tegen irritante vlekken zoals van wijn, koffie en vruchtensappen. Parket schuren Zoetermeer. Voor ons dichtbij.
En nog even over lak. Er zijn tegenwoordig ook veel laksoorten die eenzelfde uitstraling hebben als olie. Dus ook natuurlijk en niet glimmend. Wij schuurden en werkten al veel houten vloeren in Zoetermeer af met deze natuurvriendelijke olie.

Een re-make? Kunnen we regelen.

Na gemiddeld een jaartje of 12 moet een houten vloeren weleens weer op de schop. En er liggen door de jaren heen nogal wat van die mooie massieve- en multiplanken in Zoetermeer. Voor het onderhoud maar met name voor het schuren van houten vloeren heb je een vakkundige parketteur nodig. Woon jij in Zoetermeer en heb je jaren geleden zo’n originele houten vloer of parketvloer gekocht en is deze nu aan een totale remake toe? Vul dan het offerte formulier in en je ontvangt per omgaande een faire prijs en ideeën op de koop toe. Ook kun je ons eerst wel een email sturen met brandende vragen. We antwoorden altijd binnen 24 uur.

Renovatie Zoetermeer

Vloervast komt graag bij je over de vloer. Wij renoveren je parket of houten vloer. Parket schuren Zoetermeer. Voor ons een thuiswedstrijd. Ook gemakkelijk voor latere service momenten.

 

Geven hem een nieuwe coating ( lak of olie) en maken hem rondom weer nieuw. Wij taxeren ook schadevloeren voor verzekering maatschappijen

Parket schuren Zoetermeer is voor Vloervast dagelijks werk. Nu ook in Enschede

Vloervast werkt in heel Zuid Holland. In Den Haag maar ook in Zoetermeer realiseren we ook vrij grote projecten zoals winkels, kantoren en in Den Haag ook overheidsgebouwen.

Parketvloer schuren en oliën

Je parket schuren en vervolgens oliën. Vloervast is hiervoor je aangewezen partner. Parket- en plankenvloeren kunnen zich verheugen in een steeds groter wordende populariteit. Echter Als zo’n parketvloer langer ligt is slijtage niet uit te sluiten. Bij een goed zichtbare slijtage moet de vloer geschuurd worden. Een onderhoudsbeurt staat er aan te komen. Parket schuren in Zoetermeer kan dan samen met Vloervast veel betekenen. Een parketvloer schuren en oliën in Zoetermeer wordt dan in een paar fasen uitgevoerd. Het parket wordt grof, middelmatig en fijn geschuurd. Waarna de vloer met olie afgewerkt wordt. Al met al weer een parketvloer die een goede toekomst tegemoet gaat.

Waarom een parketvloer schuren en oliën

Parketvloeren gaan heel lang mee en zijn bijzonder duurzaam. Vooral als parket goed gemonteerd is, gaat het een levenslang mee. Gedegen onderhoud is daarom dan ook aan te bevelen. Parket slijt sneller als het gebrekkig onderhouden wordt. Als je nog niet op je parket uitgekeken bent laat dan je vloer op tijd schuren en in de olie zetten. Met een gedegen en vakkundige onderhoudsbeurt ziet je parket er misschien nog wel mooier uit dan voorheen. Maar wil je eens iets anders. dan kun je de vloer ook in een moderne en trendy kleur laten zetten. Er zijn heel wat mooie tinten verkrijgbaar. Denk eens aan onbestendig grijs of afgezwakt wit. Super trendy mogelijkheden in ieder geval. Parket schuren in Zoetermeer wordt zo wel een heel leuk avontuur.  Ook in Utrecht zijn we dagelijks bezig met onze partner.

Welke afwerking gebruiken. Lak of olie?

Deze vraag wordt vrij vaak gesteld. Want wat moet erop als je parket vers geschuurd is. Tegenwoordig wordt en overwegend met oliesoorten gewerkt. Soms puur olie soms een hardwax uitvoering. Olie heeft een doffe natuurlijk uitstraling. Hardwax is wat uitstraling betreft bijna vergelijkbaar maar heeft ietsje glans. Lak is erg sterk, maar glimt meer en geeft vrij snel krasvorming te zien. Vooral met huisdieren met name honden is dit vaak een ergernis.
Maar hoe je het ook wendt of keert, na het schuren van de parketvloer moet er toch een afwerklaag op en dan is het natuurlijk ook een kwestie van smaak.