Parket schuren Zwolle

Parket schuren Zwolle: Ook voor jouw vloer weer een nieuwe toekomst. Van een doorleefde vloer weer met nieuw elan terug naar een jonge dynamische vloer. Daar zorgen wij voor. Ook in een historische stad als Zwolle renoveerden we allerlei soorten vloeren. In de meeste gevallen houten vloeren en parket.

Ook horeca- en kantoorvloeren schuren en renoveren we regelmatig. Vloervast doet zodoende veel vloeren in Zwolle herleven. Vraagt jouw vloer ook om vernieuwing?, vraag dan maar snel zo’n aantrekkelijke offerte aan.

We staan bekend om onze service en faire prijzen

Weer de mooiste vloer

Ook na een grondige renovatie van jouw houten vloer zie je een heel groot verschil vergeleken met de oude doorlopen vloer waar je eerst op woonde. Echt dag en nacht verschil. Vloervast geeft je vloer weer een  nieuwe toekomst. Jouw vloer is het waard. Vloerrenovatie Zwolle al meer dan 25 jaar.

Na intensief schuren komt er meestal weer een super mooie parketvloer tevoorschijn. Je staat er soms van te kijken hoe eigentijds zo’n vloer dan weer kan worden. Van een erg versleten vloer weer een modern ogende vloer maken, is en blijft altijd weer een uitdaging. Bedenk hierbij ook, dat Zwolle een oude Hanzestad is, een stad met traditie. Parket schuren Zwolle moderniseert ook vloeren. 

Vloerrenovatie Zwolle merkt dat ook wel, er wordt in Zwolle toch nog enerzijds wel traditioneel gekozen. De vloeren die wij hier renoveerden bewijzen dat ook wel. Maar modern uitgevoerde vloeren in trendy kleuren nemen steeds meer de overhand. Vooral in het super snel gegroeide stadsdeel Stadshagen. Hier werden in het verleden veel houten vloeren gelegd en sommigen zijn al weer aan een opknapbeurt toe. Vloerrenovatie Zwolle is hier traditioneel al bekend.

Maar eigenlijk schuren we tegenwoordig voornamelijk eikenhouten vloeren van recentere datum en denk hierbij aan maximaal 35 jaar. Deze vloeren krijgen dan ook weer een uitstraling passende in het huidige tijdsbeeld. Dus een moderne vloerrenovatie in Zwolle is ook vaak aan de orde van de dag. Zwolle is een belangrijke koploper. En naast traditie wordt ook een modern gewaardeerd. Deze moderne trend zien we terug aan vloeren in Stadshagen maar ook in nieuwbouwwijken plaatsen rondom Zwolle.

Met het gebruik van natuurolie waar Vloervast veel meer werkt, krijgt een houten vloer weer een krachtige persoonlijkheid. Een vloer wordt dan ook meteen eigentijdser en gaat er in veel gevallen trendy uitzien. We renoveerden op deze manier al heel wat vloeren in Zwolle, maar ook voor de steden zoals Hattem, Raalte en Genemuiden renoveerden we al veel parket- en houten vloeren. Parket schuren Zwolle daar knapt je vloer van op.

Houten vloer leggen in de buurt van Amsterdam

Vloervast denkt duurzaam

Veel particuliere parket projecten in Zwolle.

Houten vloer schuren, dat doen wij het liefst op een duurzame manier. Vloervast renoveert dus duurzaam met veel overtuiging. En ondertussen geven we jouw parket weer een nieuw leven. We doen heel graag. We staan er vierkant achter. Ook restaureert Vloervast massieve vloeren en zelfs authentieke visgraatvloeren in kantoorgebouwen, cafe’s en restaurants en om zeker niet te vergeten grote aantallen vloeren in Zwolle. Particuliere projecten van tegenwoordig zijn niet meer weg te denken. Veel parketvloeren krijgen door de vakkennis van Vloervast weer een nieuw toekomst terug. Opnieuw  geschuurd en gerenoveerd parket kan weer heel lang mee. En dat is ook de reden dat we altijd maar weer duurzaam vernieuwend bezig zijn? Parket schuren? Da’s een duurzame oplossing voor heel veel houten vloeren. Gewoon zo simpel als maar kan. Je parketvloer wordt  hergebruikt en je kunt zelf de tijd van afwerking en verdere uitvoering bepalen.

In Zwolle liggen nog veel historische vloeren.

In het oude historische centrum van Zwolle vind je de grachten en de plekken met een interessante betekenis. Neem nu de Hanze pakhuizen van vroeger en de monumentale gevelpanden. Je beleef als het ware nog de sfeer uit de lang vervlogen tijd van Thorbecke.  Parket schuren in Zwolle is bekend in deze prachtige Hanzestad. Zo nu en dan komen er nog oude originele parketvloeren tevoorschijn. Klaar voor een totale restauratie.

Zwolle heeft vele terrassen, restaurants en gezellige  cafés. Denk eens aan de beroemde keuken van de Librije.  Wandel over de oude pleinen en ontdek gezellige en trendy horeca gelegenheden. Vloervast schuurde al menige parketvloer in Zwolle.

Onderhoud is het behoud van je parketvloer

Parket is super mooi, maar het heeft ook aandacht nodig. Een parketvloer moet schoon gehouden worden en regelmatig behandelen met onderhoudsolie. Welke passende behandeling jouw parket nodig heeft is uiteraard afhankelijk van afwerking en conditie. Onze vloerenvakmannen in Zwolle komen op verzoek langs en bekijken je parket en geven een advies af van wat er moet gebeuren. Soms eenvoudig onderhoud maar ook weleens het advies om intensief te gaan schuren.

Parket schuren Zwolle door ervaren vakmannen.

Als het nodig is, wordt je vloer vakkundig geschuurd en er wordt een nieuwe olie of lak afwerking aangebracht. Onze vakmannen in Zwolle hebben erg veel ervaring met schadeherstel van parket. Kleine beschadigingen kunnen vakkundig naadloos weggewerkt worden. Kortom: Je parket weer in super conditie. Vraag maar snel hier om een aantrekkelijk offerte

Neem contact  op met Vloervast. Doen hoor

Staat jou al voor ogen hoe je parket er uit moet zien? Of wil je eerst de verschillende mogelijkheden eens bekijken? Onze partners in Zwolle helpen je graag. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies over de verschillende soorten, mogelijkheden, legpatronen en afwerking. Voor je het weet ligt jouw parket in Zwolle.