Vloerrenovatie Groningen

Vloerrenovatie Groningen: Van historische vloeren weer met nieuw elan terug naar jonge dynamische vloeren. Alles weer positief oppikken daar zijn Groningers best wel goed in. Kijk maar eens naar een dynamische stad als Groningen. Ook horecapanden omarmden de oude brede planken vloeren, zoals je ze nog vaak tegenkomt. Vloervast deed ze weer herleven.

Dag en nacht verschil na zo’n grondige renovatie. Ook de oude historische houten vloeren die oorspronkelijk in Groningen lagen repareerden en renoveerden we regelmatig.

We staan bekend om onze service en faire prijzen.

Groningen gaat voor zekerheid

Vloerrenovatie Groningen. Fair geprijsd Vakwerk.

Deze parketparels lage lange tijd verborgen onder tapijten en ook ettelijke keren overgeschilderd, zodat wij heel wat laklagen weg moesten schuren. Waardevolle houten vloeren. Vloerrenovatie Groningen geeft ze weer een nieuw toekomst. De Vloervastprijzen zijn fair en nooit geen gezeur achteraf. Neem gerust eens contact met ons op.

Vloerrenovatie Groningen. Vakkundig en nauwkeurig.

Dag en nacht verschil na zo’n grondige renovatie. Ook de oude historische houten vloeren die oorspronkelijk in Groningen lagen repareerden en renoveerden we regelmatig. Deze parketparels lage lange tijd verborgen onder tapijten en ook ettelijke keren overgeschilderd, zodat wij heel wat laklagen weg moesten schuren. Waardevolle houten vloeren. Vloerrenovatie Groningen geeft ze weer een nieuw toekomst.

Na intensief repareren en schuren komen vaak de mooiste parketvloeren tevoorschijn. En hier raakt een mens raakt van onder de indruk en geïnspireerd. Van een versleten vloer weer iets moois maken is en blijft een uitdaging. Bedenk hierbij ook, dat Groningen een oude Hanzestad is. Vloerrenovatie Groningen merkt dat vaak, want de vloeren die wij hier soms tegenkomen bewijzen dat keer op keer. Vooral bij oude winkelpanden komen we vaak lang vergeten parketvloeren tegen. Soms wordende oude planken gedemonteerd voor hergebruik.

Vloerrenovatie Groningen: In de hele provincie.

Maar natuurlijk schuren en renoveren wij ook eikenhouten vloeren ed. van recentere datum. Deze vloeren krijgen dan ook weer een gelikte uitstraling. En ook met moderne vloerrenovatie is Groningen een belangrijke koploper. Met natuurlijke oliekleuren die we veel gebruiken krijgt een houten vloer weer een krachtige uitstraling, maar ook eigentijdser dan pak hem beet 25 jaar geleden. We renoveerden zo al heel wat vloeren in Groningen, maar ook voor de steden zoals Hoogezand, Veendam en Stadskanaal renoveerden we al veel houten vloeren.

De renovatie van parket gebeurt niet door zo maar de vloer te schuren, maar hierna is ook een juiste kleurkeuze van belang. Het is ons intussen wel gebleken, dat Groningers dat zeker belangrijk vinden. Want een goede gekozen oliekleur op je vloer is natuurlijk voor de komende jaren bedoeld. Vloerrenovatie Groningen. Jazeker.

Vloerrenovatie Groningen. Zekerheid & Ervaring.

De Groninger gaat voor zekerheid. En omdat Vloervast kennis door ervaring heeft opgebouwd, kunnen wij deze zekerheid bieden. En deze zekerheid samen met ervaring worden toegepast bij vloerrenovatie in Groningen. Groningers betalen liever niet te veel als het kan, maar zijn wel bereid om een vriendelijke prijs te betalen voor vakkennis en dat weten ze van Vloervast. Voor ons is Groningen een pracht van een stad als het om vloerrenovatie gaat. Het is niet voor niets dat we al meer dan 20 jaar in de provincie Groningen werkzaam zijn.

Vloervast denkt duurzaam

Vloerrenovatie Groningen: Dus ook houten vloer renovatie, dat doen wij het liefst op een duurzame manier. Vloervast renoveert dus duurzaam met veel overtuiging. En ondertussen geven we jouw parket weer een nieuw leven. We doen heel graag. We staan er vierkant achter. Ook restaureert Vloervast massieve vloeren en zelfs authentieke visgraatvloeren in kantoorgebouwen, cafe’s en restaurants en om zeker niet te vergeten grote aantallen vloeren in de particuliere projecten van tegenwoordig. Veel parketvloeren krijgen door de vakkennis van Vloervast weer een nieuw toekomst terug. Opnieuw gerenoveerd parket kan weer heel lang mee. En dat is ook de reden dat we altijd maar weer duurzaam vernieuwend bezig zijn? Vloerrenovatie? Da’s een duurzame oplossing voor heel veel houten vloeren. Gewoon zo simpel als maar kan. Je parketvloer wordt  hergebruikt en je kunt zelf de tijd van afwerking en verdere uitvoering bepalen. Vloerrenovatie Groningen al meer dan 20 jaar in ’t vloerenvak.