Houten vloer kleuren

Vloerrenovatie

Houten vloer kleuren voor een aantrekkelijk prijs? Je hebt een super mooie houten vloer en je wilt een andere kleur? Zo’n nieuwe tint kan een perfecte oplossing zijn om je vloer weer een nieuw charisma voor de toekomst te geven. Een houten vloer of een parketvloer kleuren is onze specialiteit en we geven jouw vloer een compleet nieuwe toekomst.

Nu ook parket schuren in Rotterdam

Wij staan bekend om onze service en faire prijzen.

Laat je houten vloer opnieuw kleuren door een vakman.

Is de persoonlijkheid van je houten vloer wat stoffig? Hier en daar wat vieze plekjes? Kalende looppaden? En ook nog een gedateerde uitstraling? Dan kan een nieuwe kleur een uitkomst zijn. Vloervast verzorgt zo’n update tegen een mooi kwaliteitsvoordeel, maar ook belangrijk is de “Vakkennis” van de Vloervast partner. Het zijn ervaren vaklui met verstand van houten vloer afwerking. Ze leggen en renoveren niet alleen houten vloeren en parket, maar ze kleuren ze ook opnieuw. Overal in Nederland Ook kleuren we sinds enige tijd  houten vloeren in Rotterdam.

Een zware parket schuurmachine gebruikt voor het schuren van parket in Groningen
Olie na parket schuren is aan te raden. Parket schuren Groningen samen met Vloervast.
Parket schuren in Groningen. Kijk eens naar dit prachtig resultaat.

De kleur op je houten vloer is bepalend.

Ben je dus uitgekeken op de gedateerde kleur van je huidig parket of houten vloer. Kies dan voor een nieuwe kleur met een nieuwe uitstraling. Je hebt vast al weleens trendy kleuren gespot, maar je hebt momenteel het budget niet voor een totaal nieuwe houten vloer. Dat is dan vaak het moment om je huidige vloer om te laten toveren. Want ook jouw parket of houten vloer opnieuw kleuren kan door de Vloervast partner gerealiseerd worden. Jouw houten krijgt een professionele update voor de komende jaren.

Een houten vloer of een parketvloer helemaal opnieuw kleuren is nu ook mogelijk. Het Vloervast team kan hier nu ook voor zorgen. Heb jezelf een kleursuggestie of een kleuridee? Laat het ons weten.

Zelf doen? Laat je wel goed voorlichten.

Kan ik zelf m’n houten vloer of parket kleuren? Ja, als het een eikenhouten vloer is wel. Maar niet alle houtsoorten kunnen gekleurd worden. Denk hierbij aan beuken, bamboe, Robinia en kastanje. deze laatste echter kun jezelf kleuren gekleurd maar geeft onevenwichtige resultaten. Toch is het goed om eerst contact met ons te zoeken. Een goede info van een vloerspecialist is aan te raden. Patroonvloeren zoals visgraatparket of de minder bekende blok patroonvloeren kunnen ook gekleurd worden. Maar hier moet toch een vakman naar komen kijken. Wil jij je houten vloer anders kleuren? kijk dan ook eens bij deVloerderij.nl

Houten vloer kleuren met olie of lak

Vloervast maakt je vloer weer mooier. Na het verwijderen van de oude laag wordt je vloer weer voorzien van een eigentijdse kleur.

Deze trendy natuurkleuren kunnen er weer jaren tegen en staan garant voor veel toekomstig woongenot.

Een houten vloer professioneel kleuren is voor Vloervast een routineklus. Vraag ons maar eens om een offerte.

De olie moet wel heel professioneel aangebracht worden.

Houten vloer of parket kleuren in Rotterdam. Jazeker dat doet Vloervast ook. Maar ook in hel Zuid Holland. Een vloer kleuren is ook vakwerk en dat is ons vak nu ook eenmaal. Want net zoals een houten vloer of parketrenovatie in Rotterdam is dit ook een gevoelswerkje. De kleurolie moet goed aangebracht worden en de eerste dagen moet het parket ontzien worden. Olie op een parketvloer is wel het mooiste. Mooier dan lak vinden wij. Voor een houten vloer kleuren en onderhoud in Rotterdam geldt dus ook. Laat het doen door een vakkundige parketteur. Hij werkt met kwaliteits kleuren. Wil je eens wat meer weten over pure natuurolie?? Kijk dan hier maar eens

Je keus kan een olie- of een kleurlak zijn.

Olie is tegenwoordig wel het meest populair. Er zijn hele mooie tinten en technisch is olie van hoge kwaliteit. De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Olie biedt veel weerstand aan vuil en vocht. Ook zijn olietinten zacht en natuurlijk. De populaire houten vloer kleuren zijn White Wash achtige uitvoeringen en de Grey Wash tinten. Beide kleuren zijn samengesteld met natuurlijke kleurpigmenten.

Een eiken houten vloer bijkleuren met lak is ook goed mogelijk. Lak is ook al beschikbaar in mooie matte tinten en lak is hard. dus beschermt ook goed. Toch zijn er consumenten die nog steeds denken dat een lak nog glanst, maar er zijn inmiddels vele laksoorten met een prachtige eco uitstraling. Je houten vloer of parket kleuren met lak of met olie? Dat is maar net waar jezelf op zo’n moment na renovatie voor kiest.

Maak voor de afwerking eerst wat kleurtestjes.

Het is altijd een goed idee om op de nog kale vloer wat kleurtestjes te maken. Neem gewoon de moeite om dit te doen. De Vloervast parketteurs kunnen zonder al te veel moeite zo dan diverse kleuren op de vloer die net geschuurd is. Neem die tijd. Je hebt jaren plezier van deze beslissing. Kijk ook hier eens.