Parket schuren

Kwaliteitsvoordeel oplopend tot wel 20%

Parket schuren door heel Nederland uitgevoerd door ervaren en  vakkundige parketteurs die garant staan voor een nieuwe vloer. Een vloerrenovatie is zeker de moeite waard, want je parketvloer wordt weer helemaal nieuw en en up to date en gaat dus een super toekomst tegemoet.

 

Neem de proef op de som en vraag een aantrekkelijke offerte aan.

 

Parketrenovatie met kwaliteitsvoordeel

Je parket wordt vakkundig geschuurd en dat is goed om te weten dat er een expert van Vloervast uit je eigen regio de klus komt klaren. Hij maakt je parketvloer misschien nog wel mooier dan hij vroeger was. Je kunt tegenwoordig kiezen voor zachte Trendy kleuren, zoals kleuroliën en ecolakken in diverse modische tinten. Vloervast realiseert steeds meer houten vloer renovatie door heel Nederland en trendy oliekleuren worden steeds weer omarmd.

Een duoplank schuren? Daar zijn we goed in.
Olie na parket schuren is aan te raden. Parket schuren Groningen samen met Vloervast.
Parket schuren in Groningen. Kijk eens naar dit prachtig resultaat.

Parket schuren

Zelf doen? Of een vakman inschakelen?

Er komt een moment dat je houten vloer  begint te vervelen, je bent in voor vernieuwing  en wilt een modernere uitstraling

Is zelf doen wel een optie? Of schakel je een vakman in?  Wil je olie, of juist lak. 

Met professioneel parket schuren kun je in ieder geval veel  goede kanten op en de Vloervast partner denkt met je mee.

Er komt een tijd dat je parket aan renovatie toe is.

Houten vloer of parketrenovatie? Je komt er niet meer onderuit. ‘t Moet er nu eindelijk maar eens van komen. Je houten vloer of parket is aan renovatie toe. Iedereen kan dat zien. Een volledige renovatie, want daar is je vloer zeker aan toe. En jij denkt, dit moet maar doorgaan, want het wordt er alleen maar mooier van. Ook realiseren we steeds meer vloerrenovatie in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Na professioneel schuren is alles weer Up to Date.

De renovatie van je houten vloer wordt professioneel uitgevoerd en hoe je het ook bekijkt, je krijgt een parketteur met de nodige ervaring over de vloer. Je weet dus nu al zeker, dat jouw kamer verrijkt wordt met een prachtig hernieuwd parket of houten vloer, die er nog jaren en jaren tegen kan. En wij kunnen je dit nu al garanderen. Ook renoveert Vloervast oude vloeren. Vaak in samenwerking met deskundigen.

Soms helpt renovatie niet meer. Dan maar nieuw parket?

Parket schuren komt helemaal goed met de hulp van Vloervast. Zo’n project kan vrij snel gerealiseerd worden. Want een ervaren Vloervast expert werkt accuraat en daardoor snel. Snel door z’n lange ervaring. Je neemt hierdoor ook het Vloervast kwaliteitsvoordeel mee en dat is mooi meegenomen. Parketvloer renovatie blijft zo ook leuk.  Maar denk je mijn parket renoveren dat wordt niet meer wat. Denk dan eens aan een nieuwe versie.

Duurzame vloerrenovatie

Vloerrenovatie in Rotterdam Dordrecht en Den Haag

Vloervast renoveert duurzaam en ecologisch verantwoord. Vloervast realiseert renovaties kris kras door Nederland waarbij de Randstad wel de dienst uit maakt. De regio’s echter spelen steeds vaker mee. Ook in Duitsland wordt al druk parket gerenoveerd. De Vloervast partners reizen wat af. En vooral in de grensstreek zijn ze van de partij. Wil jij je parket of houten vloer laten renoveren door een jong en gemotiveerd bedrijf? Neem dan contact met ons op.

parket schuren en oliën

De te kiezen oliekleur is super belangrijk.

Het oliën van parket of een houten vloer gebeurt vaak op locatie, maar de planken kunnen ook voor geolied worden. Voordeel van op locatie oliën is dat de impregnering optimaler is. Fabrieksmatig gaat het wat sneller dus minder intensief. De vloerplanken of de parketstroken worden eerst opgeschuurd zodat de poriën zich openen en de olie kan zodoende optimaal impregneren. De eerste 10 dagen moet Natuurolie de tijd krijgen om te verharden en te settelen. Hardwaxoliën kunnen eerder belopen worden.

Parket schuren en kleuren

Parket schuren AmsterdamHilversum en Haarlem.

De meest moderne manier om een houten vloer te kleuren is een behandeling met kleurolie. Een olie op lijnzaadbasis is het meest gewild. De kleuren zijn heel natuurgetrouw en worden één met het hout. Deze kleuren van bv. Woca liggen niet op het hout, maar kruipen er juist in. Je loopt dus als het ware op het hout. Dus minder oppervlakte slijtage. Voor parketrenovatie gebruikt Vloervast bij voorkeur deze kwaliteits oliën. Met geweldig resultaat.

Parket duurzaam schuren

Pure natuurlijke materialen. Daar gaan we voor.

We proberen steeds iets extra’s toe te voegen aan onze bedrijfsvoering. Sinds kort werken de meeste partners al met ecologische materialen. Maar ook zijn de machines steeds moderner. Stofvrij schuren was al een poosje het geval, maar nu zijn er ook schuurmachines die super nauwkeurig gesteld kunnen worden. Er wordt nog maar een minimaal laagje afgeschuurd. De vloer behoudt dan zoveel mogelijk originaliteit. Parketrenovatie is op de goede weg.

Vakkundige parketrenovatie.

Vloerrenovatie in Utrecht, Amersfoort en Soest

Vloervast is een modern parketrenovatie bedrijf waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Vloervast realiseert projecten door heel Nederland met het accent op de grote steden, waarbij gezegd moet worden dat de regio’s steeds belangrijker worden. De Vloervast partners zijn jong en gedreven en beheersen het vak tot en met. Wil jij je parket of houten vloer laten renoveren door een jong en gemotiveerd bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vloervast. Modern & Jong

Het wordt steeds drukker met parket schuren.

De renovaties van Vloervast vertonen voortdurend een stijgende lijn. Er wordt veel over onze werkzaamheden gepraat. En zodoende ontstaat er veel mond tot mond reclame. Dit is een geweldig goed teken en we zijn er dan ook trots op. Er is ons ook veel aan gelegen dat we tevreden klanten houden. Onze partners zijn onze ambassadeurs en het goede vakkundige werk wat zij afleveren zorgt alleen maar voor meer reclame dus opdrachten. We gaan dan ook op dezelfde voet door met onze service en prijsstelling.

Het aanleggen of  aanhelen van een parketvloer is vakwerk.

Een parketvloer aanhelen is toch wel weer een bijzondere manier van vloerrenovatie. Wanneer in de breedte aangelegd dient te worden is dit veel gemakkelijker te realiseren, dan wanneer de vloer in de lengte richting aan gewerkt moet worden. Het invlechten valt niet echt mee en is een precisiewerkje. Voor de particulier is het aanleggen van parket nogal een klus en vraagt toch om vakkennis. Maar twee rechter handen kunnen toch uitkomst bieden. Vaak moet er een groet gedeelte van de vloer gedemonteerd. Moet jouw vloer ook aangelegd worden?,  vraag ons dan eerst om advies. Want parket schuren puur is vakwerk.