Parket schuren

Kwaliteitsvoordeel oplopend tot wel 20%

Parket schuren door heel Nederland uitgevoerd door ervaren en  vakkundige parketteurs. Ze staan garant voor een nieuwe vloer. Een vloerrenovatie is zeker de moeite waard. Je parketvloer wordt weer helemaal nieuw en en up to date en gaat dus een super toekomst tegemoet.

 

Neem de proef op de som en vraag een aantrekkelijke offerte aan.

 

Parket schuren met kwaliteitsvoordeel

Wie komt je parket schuren?

Jazeker je parketvloer wordt vakkundig geschuurd en vervolgens gerenoveerd door een gekwalificeerd parketteur. En dat is goed om te weten. Een parket expert van Vloervast uit je eigen regio komt de klus klaren. Hij maakt je parketvloer misschien nog wel mooier dan hij vroeger was. Je kunt tegenwoordig kiezen voor zachte Trendy kleuren. Zoals kleuroliën en eco lakken in diverse modische tinten.
Van te voren gratis en vakkundig advies. Dit belangrijk voor je toekomstige nieuwe parket.

Professioneel schuren is vanzelfsprekend.

Wil je zelf je parket schuren? En dat met professionele machines, vakkundig en met een gezonde dosis lef. ’t Zal niet meevallen. We spreken vaak mensen die zelf probeerden hun parketvloer te schuren en hier nu niet echt wild enthousiast van werden. Zie jij diep in je hart ook tegen zo’n schuurklus op? Schakel dan Vloervast in die jouw parket professioneel en stofvrij kan schuren. Jazeker stofvrij, da’s toch wel heel belangrijk voor de gezondheid.

 

Stof verspreid zich onzichtbaar door je hele woning.

Dus geen schuurstof door je huis, meubels afdekken is niet nodig. Geen allergieproblemen. Maar denk ook eens aan het gemak wanneer een vakman de klus snel klaart. Maak dus ook  voordelig gebruik van de 25 jarige ervaring van Vloervast. Nu ook i.s.w.m de Vloerderij in Friesland. En ook een vakkundige partner in  Groningen

Veelgestelde vragen

Wie komt mijn parket schuren?

Je parket wordt geschuurd door een gekwalificeerd parketteur met veel ervaring in het renoveren van parket en houten vloeren. Vloervast werkt in elke provincie met ervaren gecertificeerde parketteurs. Voor dat hij je parket komt schuren, heb je al een uitgebreid gesprek met hem gehad. Je hebt dus al kennis gemaakt.
Kijk ook eens bij onze partner die veel in midden Nederland werkt.

Wordt er wel stofvrij geschuurd?

Ja…Onze parketteurs werken met een moderne afzuig installatie. Alle stofdeeltjes worden professioneel afgezogen. Stofvrij schuren is wel een must tegenwoordig. Vloervast schuurt voor 99.9% stofvrij.

Kan er een andere kleur gerealiseerd worden?

Een andere kleur na het schuren van het parket is zeer goed mogelijk. De vloer is immers basis afgeschuurd. De Woca kleuren zoals de Witwas en Grijstinten zijn echt populair, maar ook de tinten van Royl hardwax zijn gewild. Maar voor dat er gewerkt  worden is de lak- of oliekleur natuurlijk al uitgezocht.

Wordt er garantie op de werkzaamheden gegeven

Op alle renovatiewerkzaamheden wordt een volledige garantie gegeven. Ook is er een fabrieksgarantie op de gebruikte materialen van toepassing. De onderhoudsvoorschriften moeten uiteraard wel nageleefd worden. Vloervast volgt altijd de garantie richtlijnen zoals deze in de wet vastgelegd zijn. Dus geen risico!

Kan ik zelf ook nog wat doen?

Ja hoor. Onze parketteurs zijn altijd weer blij wanneer ze in een lege ruimte kunnen beginnen. Dus wanneer je de te schuren ruimte leeg wilt maken, is dat erg welkom. Zelf meehelpen met het schuurwerk is niet nodig. De schuurmachines zijn niet zomaar door iedereen te bedienen.

Ook advies bij Waterschade?

Ook advies bij Parket waterschade?

Zeer zeker ook bij waterschade. Het komt maar al te vaak voor dat er waterschade aan parket en houten vloeren voorkomt. Vloervast kan dan zorgen voor een verzekeringsexpertise. En kan ook voor jou overleggen met de verzekeringsexpert. Dus bij schade aan je parket  gewoon bellen. Leg ons het probleem maar voor. Wij zorgen voor de rest.

Parket schuren

Er komt een moment dat de kleur op je parket begint te vervelen  en je wilt eindelijk weleens een wat modernere uitstraling.

Na het professioneel schuren van je parket door een ervaren parketteur kun je in ieder geval samen tot een optimale kleurkeuze komen. Want de Vloervast partner denkt met je mee.

Dus gewoon even een perfect passende schuurprijs aanvragen.

TIP: Zonlicht & Parket

Je parket weer Up To Date. Lees het hieronder

Houten vloer of parketrenovatie? Je komt er niet meer onderuit. Het moet er nu eindelijk maar eens van komen. Je houten vloer of parket is aan een update, dus aan een grondige renovatie toe. Iedereen kan dat zien. Een volledige renovatie, want daar is je vloer zeker aan toe. En jij denkt. Dit moet maar doorgaan, want het wordt er alleen maar mooier van. Ook realiseert Vloervast steeds meer vloerrenovatie in Rotterdam, Dordrecht, Amsterdam, Apeldoorn ,Utrecht en ook schuren we regelmatig in Deventer.

Na professioneel schuren is alles weer Up to Date.

De renovatie van je houten vloer wordt professioneel uitgevoerd en hoe je het ook bekijkt, je krijgt een parketteur met de nodige ervaring over de vloer. Je weet dus nu al zeker, dat jouw kamer verrijkt wordt met een prachtig hernieuwd parket of houten vloer. Een vloer die er nog jaren en jaren tegen kan. En wij kunnen je dit nu al garanderen. Ook renoveert Vloervast oude vloeren. Vaak in samenwerking met deskundigen.

Soms helpt renovatie niet meer. Dan maar nieuw parket?

Als parket schuren heel hard nodig is, komt het helemaal goed met de hulp van Vloervast. Zo’n project kan vrij snel gerealiseerd worden. Want een ervaren Vloervast expert werkt accuraat en daardoor snel. Snel door z’n lange ervaring. Je neemt hierdoor ook het Vloervast kwaliteitsvoordeel mee en dat is mooi meegenomen. Parketvloer renovatie blijft zo ook leuk.  Maar denk je mijn parket renoveren dat wordt niet meer wat. Denk dan eens aan een nieuwe versie.

Duurzame vloerrenovatie

Duurzame parket vloerrenovatie door heel Nederland

Rotterdam Dordrecht en Den Haag

Vloervast renoveert duurzaam en ecologisch verantwoord. Vloervast realiseert renovaties kris kras door Nederland waarbij de Randstad wel de dienst uit maakt. De regio’s echter spelen steeds vaker mee. Ook in Duitsland een ecologisch bewust land wordt al druk parket gerenoveerd. De Vloervast parketteurs werken vanuit hun eigen bekende regio. En vooral nu ook in de zijn ze in de grensstreek van de partij. Wil jij je parket of houten vloer duurzaam laten renoveren door een zich jong en gemotiveerd voelend bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Je parket schuren. Is dat wel duurzaam?

Bij parket schuren en oliën of lakken wordt in eerste instantie de vloer stofvrij geschuurd. De afwerk producten die hierna gebruikt worden zijn puur ecologisch en met name de olie is vervaardigd van pure lijnzaadolie.  Ook heeft met name olie een puur natuurlijke uitstraling. Ook de huidige lakken zijn ecologisch verantwoord en vaak watergedragen.
Het is dus wel duidelijk dat Vloervast met parket schuren duurzame producten gebruikt.
En je eigen parketvloer wordt als het ware gerecycled. En dit is wel het meest duurzame van alles.

Aanleggen of  aanhelen van parketvloer.

Het is en blijft vakwerk.
Een parketvloer aanhelen zoals dit genoemd wordt is toch wel weer een bijzondere manier van vloerrenovatie. Vaak zijn sommige planken onbruikbaar geworden door waterschade of anderszins. Er moeten dan precies dezelfde nieuwe planken geschaafd worden om aangelegd te worden. Wanneer in de breedte aangelegd dient te worden is dit veel gemakkelijker te realiseren, dan wanneer de vloer in de lengte richting aan gewerkt moet worden. Het invlechten valt niet echt mee en is een precisiewerkje. De Vloervast medewerkers zijn specialisten en zijn gecertificeerd. Vloervast heeft parket vakmannen van Groningen tot Maastricht.

Zelf doen kan. Maar alleen met de nodige ervaring.

Soms moet er zelfs eerst een groot gedeelte van de bestaande parketvloer eruit gehaald worden. Voor de particulier is het aanleggen van parket nogal een klus en vraagt toch om vakkennis. Maar twee rechter handen kunnen toch uitkomst bieden. Vaak moet er een groot gedeelte van de vloer gedemonteerd. Moet jouw vloer ook aangelegd worden?,  vraag ons dan eerst om advies. Want parket schuren puur is vakwerk. In ieder geval is de Vloervast prijs erg aantrekkelijk.

Parket schuren en kleuren

Parket schuren AmsterdamHilversum en Haarlem.

De mooiste olie en lak kleuren.

De meest moderne manier om een houten vloer te kleuren is een behandeling met kleurolie. Een olie op lijnzaadbasis is het meest gewild. De kleuren zijn heel natuurgetrouw en worden één met het hout. Deze kleuren van bv. Woca liggen niet op het hout, maar kruipen er juist in. Je loopt dus als het ware op het hout. Dus minder oppervlakte slijtage. Voor parketrenovatie gebruikt Vloervast bij voorkeur deze kwaliteits oliën. Met geweldig resultaat. Ook met parketlak zijn veel vloeren te kleuren. Ook met lak dus geweldige mogelijkheden. Maar zoals mals altijd is het gewoon een kwestie van smaak.
Maar de kleurkeuze is en blijft een van de belangrijkste aspecten bij het afwerken van een parketvloer.

Speciaal gewenste kleuren mogelijk!

Trouwens het kleurenpalet in hardwax van Royl is ook zeer actueel. D.m.v. het mengen van pigment kan er een custom made tint aangeboden worden. Wel heel speciaal. Je ziet er zijn veel mogelijkheden om een vloer te kleuren. Hardwax kan wat hardheid vergeleken worden met gemiddelde parketlakken. Hardwax is bovendien een stuk minder glanzend.

Vakkundige parketrenovatie.

Vloerrenovatie door heel Nederland

Utrecht, Amersfoort en Soest

Parketrenovatie kent verschillende stadia. Renoveren gebeurt gemiddeld na een jaar of 12. Ook bij normaal gebruik en onderhoud is dit nodig. Toch komt het voor dat een vloer al na een jaar of tien sterk beschadigd is. Het heeft dus niet altijd met tijd te maken. Vooral parket in winkels heeft veel te lijden. Hier is parketonderhoud vaker nodig.

Vloervast in de grote stad maar zeker ook in de provincie.

Vloervast is een modern parketrenovatie bedrijf waar duurzame renovatie een belangrijke rol speelt. Vloervast realiseert renovatie projecten door heel Nederland met het accent op de grote steden, waarbij gezegd moet worden dat de regio’s steeds belangrijker worden. De Vloervast partners zijn jong en gedreven en beheersen het vak tot en met. Wil jij je parket of houten vloer laten renoveren door een jong en gemotiveerd bedrijf? Neem dan contact met ons op.

parket schuren en oliën

Na het schuren is de oliekleur super belangrijk.

Het schuren en oliën van parket of een houten vloer gebeurt op locatie, maar de planken kunnen ook gelakt worden. Op locatie schuren en oliën moet nu eenmaal en is eventjes lastig. ’t Is een heel gedoe dat schuurwerk. De vloerplanken of de parketstroken worden eerst ruw geschuurd zodat dan het meeste vuil en viezigheid weg is. Dan volgt een tweede en laatste schuurgang die zorgt voor een “Hagelnieuwe” vloer. Klaar om geolied te worden.

Zo krijgt dan parket weer een nieuwe toekomst.

De poriën hebben zich door het schuren geopend en de olie kan zodoende optimaal impregneren. Nu is het zaak om de afwerkingslaag even de tijd te gunnen om zich te settelen. Maar na 24 uur kan er al voorzichtig van de vloer gebruik gemaakt worden.
Bij natuurolie zoals sommige fabrikanten nog leveren is de inwerkings- en droogperiode iets langer. Na het schuren van een parketvloer moet er toch wel een paar dagen geduldig met het parket omgegaan worden. Kijk ook eens bij onze parket partner op de Veluwe

Parket duurzaam schuren

Pure natuurlijke materialen. Daar gaan we voor.

Ecologisch ondernemen is allang geen modeverschijnsel meer. Met duurzaam ondernemen probeert Vloervast steeds iets extra’s toe te voegen aan onze bedrijfsvoering. Sinds kort werken de meeste partners al met ecologische materialen. Maar ook zijn de machines steeds moderner. Stofvrij schuren was al een poosje het geval, maar nu zijn er ook schuurmachines die super nauwkeurig gesteld kunnen worden. Er wordt nog maar een minimaal laagje afgeschuurd. De vloer behoudt dan zoveel mogelijk originaliteit. Parketrenovatie is op de goede weg. En het meest opvallende is wel dat je eigen bestaande vloer in feite gerecycled wordt. Misschien wel het meest duurzame aspect.

Vloervast. Modern & Jong

Service is een super belangrijk aspect.

De renovaties van vertonen voortdurend een stijgende lijn. Er wordt veel over onze werkzaamheden gepraat. En zodoende ontstaat er veel mond tot mond reclame. Dit is een geweldig goed teken en we zijn er dan ook trots op. Er is ons ook veel aan gelegen dat we tevreden klanten houden. Onze partners zijn onze ambassadeurs en het goede vakkundige werk wat zij afleveren zorgt alleen maar voor meer reclame dus opdrachten. Vooral de nazorg is belangrijk. We gaan dan ook op dezelfde voet door met onze service en prijsstelling.
Service staat bij de Vloerderij hoog in het vaandel. Ook kan onze partner de Vloerderij in Apeldoorn wat voor je betekenen.