Houten vloer schuren Haarlem

Vloerrenovatie

Houten vloer schuren Haarlem. Zelf je parket vloer te schuren met zo’n zware bandschurrmachine is best wel zwaar. Het is beter om één van onze parketpartners in te schakelen en je profiteert dan direct van onze kwaliteitskorting. En een duurzame vloerrenovatie is het resultaat.

    We staan bekend om onze service en faire prijzen

Houten vloer schuren Haarlem

Houten vloer schuren Haarlem: Vloervast is de specialist bij uitstek voor het vernieuwen en verjongen van houten vloeren en parket. Wij staan bekend om onze duurzame oplossingen en uitstekende service in Haarlem. Je kunt het wel en wee van je houten vloer heel goed aan onze ervaring overlaten. Wij zorge er voor, dat elke vloer weer een nieuw leven krijgt en er weer jaren en jaren tegen kan. Het schuurwerk wat tot voor kort nogal wat rommel gaf, verzorgen wij nagenoeg stofvrij. Kies dus maar snel voor de Vloervast “TopService” in je eigen regio en je weet dan zeker, dat je eikenhouten vloer er weer stevig tegen aan kan. Een houten vloer schuren Haarlem is voor Vloervast altijd een interessant project.

Een mooi geschuurde vloer in Haarlem
In Haarlem verft met ook eiken vloeren. Mooie Vloer door Vloervast geschuurd
Geoliede eiken vloer in Haarlem. Afgewerkt door Vloervast

Houten vloer schuren in Haarlem: Vloeren van goede kwaliteit en dat was vroeger vaak zo kunnen heel lang mee, maar er komt een dag, dat ze toch aan een beste re-fit toe zijn. De fut is er dan uit en een renovatie kan niet lang meer op zich laten wachten. De vloer moet intensief aangepakt worden, zodat hij er weer totaal verjongd uit gaat zien en een geweldige toekomst heeft. Maar daar zorgen wij wel voor, da’s wel zeker. Want de Vloervast partner heeft uiteraard wel vaker vloeren een nieuwe uitstraling gegeven. De Vloervast mannen zijn ervaren experts wat ze jaren achtereen opgedaan hebben. Houten vloer schuren Haarlem: Vloervast komt langs met kennis van zaken.

Legio olie natuurtinten beschikbaar.

Houten vloer schuren Haarlem: Als je zelf ook vindt, dat je houten vloer eens een grondige beurt nodig heeft? en een moderne re-make moet ondergaan. Dan zal een modernere kleur of tint zal zeker ter sprake komen. Er zijn super veel kleurmogelijkheden en heel veel trendy tinten zijn razend populair. Olie is wel heel gewild en niet alleen wat kleur betreft, maar ook omdat olie een erg duurzaam product is. Olie voor vloeren is gemaakt van lijnzaad. Trouwens met lak worden ook hele mooie resultaten behaald. Wel moet deze lak watergedragen zijn. Het lakproces duurt wel ietsje langer dan oliën. Houd daar zeker rekening mee. Houten vloer schuren Haarlem: Vloervast doet dat met veel enthousiasme.

Houten vloer schuren Haarlem

Je parketvloer gaat een geheel nieuw leven tegemoet. Prachtig bewerkt met een zachte olietint.

Houten vloer schuren Haarlem: Weer een nieuwe vloer goed voor heel wat mooie jaren. Wonen op zo’n prachtige remake vloer is wel een hele belevenis.

Vloervast schuurt ook de bekende Duoplank met toplaag.

Zeker de eerste tijd is het een feest. Vraag maar snel om advies en een offerte.

Haarlem is voor Vloervast nog steeds een belangrijke stad. We schuurden en renoveerden hier al menige parketvloer en houten vloer. Ook deden we vrij veel restauraties van oude parketvloeren. In Haarlem liggen nog veel originele en authentieke parketvloeren die weer helemaal tot leven gewekt kunnen worden. Vermoed jij ook zo’n oude parketvloer in je woning verborgen onder tapijt of anderszins? Neem dan eens contact met ons op en wellicht komt er ook bij jou zo’n geweldige parketvloer tevoorschijn.