Houten vloer schuren Hilversum

Houten vloer schuren Hilversum
Je houten vloer weer hélemaal
Tip-Top. Dat is 100% zeker!

Vul dan snel de checklist in en bespaar tot wel
Wel tot 30% voordeel
Vraag aan die offerte voor je houten vloer schuren in Hilversum

 

Houten vloer schuren Hilversum. Sinds 1997

Parket schuren in Hilversum

Krassen en slijtage plekken verdwijnen weer. Weer een nieuwe vloer.

Houten vloer schuren Hilversum: Als jouw vloer er ook al wat doorlopen uitziet met hier en daar van die kuiltjes, krasjes en oneffenheden denk dan eens aan een renovatie van die originele houten vloer of parket dat bij jou in de kamer ligt. Het is vaak verborgen schoonheid horen we vaak, want onder die schijnbaar oude en versleten vloer bevindt zich vaak een juweeltje van een vloer. En een simpele schuurbeurt kan al dit moois weer naar boven halen. De mannen van Vloervast weten precies hoe dat moet en doen het ook nog eens graag. Houten vloer schuren Hilversum, jazeker dat doen ze met veel compassie.

Natuur kleur olie op de vloer, dat is pas een goed idee. Vraag info.

Na zo’n schuurbeurt kun je zelf kiezen hoe de afwerking moet, zo’n houten vloer kan in de olie gezet worden, waarbij veel tinten mogelijk zijn, maar kan natuurlijk ook met een eigentijdse kleur lak afgewerkt worden. Beide mogelijkheden zijn eco vriendelijk en dat is ook wel belangrijk… Vooral eiken vloeren kunnen geweldig mooi bewerkt worden. Olie is uitermate geschikt voor eiken vloeren. Wij renoveerden al heel wat vloeren in Hilversum die met een mooie olietint afgewerkt werden.

Witte olie op parket in Hilversum

Hilversum is voor Vloervast om de hoek.

Vloervast werkt met 8 vaste medewerkers in de Randstad. Het accent ligt natuurlijk op de grote steden, maar ook de regio’s worden bedient. Hilversum is een heel belangrijke stad waar veel waarde gehecht wordt aan perfect liggende houten vloeren, want zeg nu zelf, een glanzende houten vloer is toch een visitekaartje? Vul het offerteformulier maar eens in en je zult zien dat de prijs erg mee valt. En bovendien krijg je naast een goede prijs ook nog eens een schat aan informatie. Houten vloer schuren Hilversum? Dat doen we graag.

We zijn we al enkele jaren gespecialiseerd in het schuren en renoveren van Duoplanken met eiken toplaag in Hilversum. Deze speciale planken hebben een vrij dunne toplaag die nauwkeurig behandeld moet worden. Vloervast heeft hiervoor de speciale machines. Woon je in Hilversum en je houten vloer met toplaag heeft onderhoud nodig? Vul dan het formulier in en wij zorge ervoor dat je houten vloer weer een zonnige toekomst tegemoet gaat.