Parket schuren Den Haag

Houten vloer en parket schuren

Parket schuren Den Haag: Je parket heeft soms een grondige re-fit nodig. En na zo’n remake wordt het weer geweldig wonen op zo’n frisse vloer. Want die stráált aan alle kanten na een renovatie. Een schuurbeurt is daarom een prima idee. En het kwaliteitsvoordeel is leuk meegenomen.

We staan bekend om onze service en faire prijzen.

Parket schuren Den Haag met een vakkundig voordeel

Parket schuren Den Haag? Is je parket ietsje gedateerd?, niet zo’n sprankelende kleur meer? Hier en daar wat beschadigingen en wat doorgelopen? Dan zit er niets anders op dan een en ander eens goed op te knappen. En dat kan voor een zeer acceptabel bedrag. En je krijgt daar een flinke dosis “Vakkennis” voor terug. De Vloervast partner is een ervaren vloerenvakman en hij levert correct werk. Niet alleen parket schuren in Den Haag, maar Vloervast werkt in heel Zuid-Holland. En by the way, vergeet ons kwaliteitsvoordeel niet. Jouw parketvloer schuren Den Haag? vul het formulier maar in.

Zwaar geschut zo'n lompe schuurmachine
In Den Haag schildert men ook eiken vloeren wit
mooie planken vloer van gerookt eiken kamer in Den Haag

Regelmatig dweilen met natuurzeep

Een parketvloer kan heel goed met een professionele vloerolie worden bewerkt. Dit kan een transparante natuurolie zijn, maar ook een (kleur) olie met een matte look. Er zijn best wel veel kleur en. Om parket goed in conditie te krijgen en te houden wordt regelmatig onderhoud met een natuurzeep geadviseerd. Deze zeep die gemengd is met kokosnotenolie beschermt de vloer tegen vocht en vuil. De zeep beschermt de vloer tegen gevaarlijke vlekken zoals rooie wijn, koffie- en vruchtensappen vlekken. Parket schuren Den Haag. Voor ons gewoon dichtbij.

Een totale opknapbeurt kan zinvol zijn

Naar verloop van tijd moet parket weleens goed aangepakt worden. Er ligt inmiddels al heel wat jaren multiplank parket in Den Haag dat eindelijk weleens aan een opknapbeurt toe is. Voor zo’n totale opknapbeurt heb je toch wel iemand met know-how nodig, iemand die precies weet wat ie doet. En dat is nu net Vloervast!

Parket renovatie Den Haag

Parket en houten vloeren schuren Den Haag? Vloervast maakt heel graag je parket weer nieuw. Wij geven je parket weer een nieuwe toekomst. Vraag dus om advies en een scherpe offerte.

Met een nieuwe coating ( lak of olie) maken hem rondom weer hagelnieuw. Ook behandelen schadeparket voor verzekeringen ed.

Parket schuren Den Haag? Vloervast doet het met liefde en komt graag bij je over de vloer.

Parketvloer schuren en oliën

Je parketvloer schuren en dan oliënVloervast is hiervoor je aangewezen partner. Parket- en plankenvloeren worden steeds populairder. Echter Als zo’n parketvloer langer ligt slijtage op de loer. Bij een zichtbare slijtage moet de vloer hoe het ook komt geschuurd worden. Een onderhoudsbeurt staat er aan te komen. Parket schuren in Den Haag kan dan samen met Vloervast veel betekenen. Een parketvloer schuren en oliën in Den Haag wordt dan in enkele fasen uitgevoerd. Het parket wordt grof, middel- en fijn geschuurd. Waarna de vloer met olie afgewerkt wordt. Al met al toch weer een parketvloer die een zonnige toekomst tegemoet gaat.

Waarom een parketvloer schuren en oliën

Parketvloeren gaan super lang mee en zijn hiernaast ook nog eens bijzonder duurzaam. Vooral als parket goed gelegd is, gaat het zeker een levenslang mee. Gedegen onderhoud is daarom dan ook een must. Parket slijt sneller als het gebrekkig onderhouden wordt. Als je nog niet op je parket uitgekeken bent laat dan je vloer op tijd schuren en afwerken met olie. Met een  terzake kundige onderhoudsbeurt ziet je parketvloer er misschien nog wel mooier uit dan voorheen. Want als je eens wat nieuws wil, kun je hem ook in een moderne en trendy kleur laten zetten. Er zijn heel wat mooie tinten verkrijgbaar. Vraag ons om advies. Denk eens aan een onbestendige grijze tint of afgezwakt wit of white wash. Super trendy mogelijkheden in ieder geval. Parket schuren in Den Haag wordt zo wel een heel leuk avontuur.

Welke afwerking. Lak of juist olie?

Deze vraag wordt best wel vaak gesteld. Want wat moet erop als je parketvloer vers geschuurd is. Er wordt tegenwoordig overwegend met allerlei oliesoorten gewerkt. Soms pure natuurolie maar soms ook met een hardwax olie uitvoering. Olie heeft van zichzelf een doffe en natuurlijk uitstraling. Hardwax is wat uitstraling betreft bijna vergelijkbaar met olie, maar heeft ietsje glans.

Lak is sterk. Maar is krasgevoelig.

Lak is erg sterk, maar glimt weer. Er zijn ook doffe olie soorten maat toch!. Maar lak geeft vrij snel krasvorming te zien. Vooral met huisdieren met name honden is dit vaak foute boel. Maar hoe dan ook, na het schuren van je parketvloer moet er sowieso een afwerklaag op en dan is het natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Een houten vloer of parket schuren in Den Haag. Daar komt nog wel wat bij kijken.