Parket schuren Utrecht

Parket schuren Utrecht. Ook in Utrecht restaureerden we al vele malen historische vloeren die weer met nieuw elan terug kwamen. Dus weer jonge en dynamische vloeren. Alles weer positief oppikken daar zijn Utrechtenaren best wel goed in. Bezoek deze dynamische stad maar eens. Je kunt deze oude houten vloeren nog zien liggen in diverse horecapanden.

We staan bekend om onze service en faire prijzen

Parket renoveren in Utrecht. Je parket weer een geweldige toekomst.

Een heel groot verschil na zo’n ingrijpende renovatie. Ook deze oude, vaak massieve houten vloeren die al jaren lang in Utrecht lagen repareerden, schuurden en renoveerden we regelmatig. De mooiste parketvloeren lagen lange tijd verborgen onder stoffig tapijt. En ook werden ze meerdere keren overgeschilderd met vele lagen lak. Wij schuurden deze verf lagen er dan weer af. En er kwam dan een waardevolle houten vloer tevoorschijn. Een vloer met weer een nieuwe toekomst. Parket schuren Utrecht geeft ook jouw vloer weer een nieuwe toekomst.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het schuren?

Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen we uit ervaring stellen, dat een gemiddelde kamer van 42 m2 binnen 1 dag gerenoveerd kan worden. We spreken dan over schuren en olie aanbrengen. Een gelakte vloer gaat iets langer duren en de parketteur moet vaak de volgende dag dan terug komen.

Kan ik zelf wat doen?

Soms is dat wel mogelijk, maar de parketteur is al blij dat de vloer leeg opgeleverd wordt. Tijdens de werkzaamheden is assistentie meestal niet nodig. Er wordt met speciale machines gewerkt. Ook bij parket schuren in Utrecht worden deze geavanceerde machines gebruikt. Veel koffie is vaak wel gewenst!

Moet ik meubels beschermen?

Ne hoor, dat hoeft niet. Er wordt stofvrij geschuurd. Schade wordt er bijna nooit veroorzaakt. En stof op de meubels is echt minimaal omdat er gewerkt wordt met stofafzuiging. Onze parketteur in Utrecht is een ervaren vakman en zal er beslist geen boeltje van maken. Al onze parketteurs zijn gecertificeerde vaklui.

Werken jullie ook buiten Utrecht?

Jazeker. We krijgen steeds meer aanvragen uit andere delen van Nederland. Ook in Apeldoorn en Rotterdam zijn we wekelijks op klus. We krijgen gelukkig steeds meer mond tot mond reclame. Voor grote klussen zitten we soms in het buitenland. Parket schuren in Utrecht is wel de basis uiteraard.

Kan ik hout probleemloos kleuren?

Lang niet altijd, neem nu bijvoorbeeld beuken en essenhout. Deze zijn heel moeilijk op de juiste kleur te krijgen. Gelukkig komen deze steeds minder voor. Maar een beukenvloer bijvoorbeeld kan het beste maar gewoon natuurkleurig gelakt worden. Eiken kan in de meest mooie kleuren gezet worden.

Hoe zit het met de garantie?

Garantie wordt gegeven op het werk en op de materialen. Wel bij normaal gebruik uiteraard. De parketteur geeft altijd een advies af alvorens hij vertrekt. De vloer wordt dan geïnspecteerd en hierna is garantie vanzelfsprekend. Maar ontstaan er later nog vragen, dan is het verstandig om eerst even met ons te e-mailen

Parket schuren Utrecht. Vakkundig fair geprijsd.

Na een geduldige reparatie komen vaak interessante vloeren tevoorschijn. En een kenner kan hier super geïnspireerd van raken. Zo’n oude versleten parket vloer weer mooi te maken blijft een mooie uitdaging. Bedenk wel, dat Utrecht een bekende oude historische stad is. Vloeren schuren ook in de regio Utrecht merkt dat vaak, want de vloeren die wij hier soms tegenkomen bewijzen dat keer op keer. De ouderdom straalt er vaak af.

Zelfs het meest historische parket schuurt en renoveert Vloervast in Utrecht.

De Vloervast vloerenvakmannen hebben in Utrecht veel eer van hun werk. Dit komt mede, omdat er in Utrecht historisch gezien veel oude antieke vloeren liggen. Parket laten schuren is dan in de stad Utrecht goed besteed.

Maar natuurlijk behandelen wij ook vloeren ed. recente datum. Ze zien er vaak ook niet meer echt goed uit, maar ook deze vloeren krijgen weer een uitstraling van jewelste. Met deze moderne vloerrenovatie is Vloerrenovatie Utrecht een belangrijke koploper in de branche. Bij Vloervast weten ze wat ze doen. Met natuurlijke kleurpigmenten die we met vloerafwerking veel gebruiken krijgt een parketvloer weer een krachtige en persoonlijke uitstraling. Parket schuren Utrecht, dat doe je samen met Vloervast. Kijk ook eens bij ons vloermontage bedrijf in Utrecht

Parket schuren door heel de provincie Utrecht. Faire prijzen.

Maar een vloer ook eigentijdser vergeleken met zeg maar eens 25 jaar geleden. We restaureerden en renoveerden al heel wat doorlopen vloeren in Utrecht, maar ook voor de steden zoals Nieuwegein, De Bilt en Breukelen renoveerden we al veel parket en houten vloeren. Renovatie gebeurt niet alleen maar door te schuren, maar ook is een juiste kleurkeuze bepalend voor een vloer.

Een kleur kan parket maken of breken. Maak de juiste keuze.

Het is ons intussen wel gebleken, dat Utrechtenaren hier belang aan hechten. Want een juist gekozen kleur op je eikenvloer is natuurlijk een keuze voor nog vele jaren. Vloerrenovatie Utrecht. Jazeker.

Veel ervaring in parket schuren. Beroemd om de scherpe prijzen

De Utrechtenaar wil het liefst zekerheid. En omdat Vloervast met parket schuren in Utrecht door de loop der tijd kennis van vloeren heeft opgebouwd, kunnen wij ook die zekerheid bieden. En deze wordt samen met een flinke dosis ervaring toegepast bij vloerrenovatie in Utrecht.

De prijs ziet er zeer aantrekkelijk uit bij Vloervast.

Utrechtenaren betalen liever iets minder, tenminste als dit kan, maar ze zijn wel genegen om voor vakmanschap en service te betalen. Voor ons is Utrecht een stad waar we ons thuis voelen als het om parket- en vloerrenovatie gaat. Toch renoveert Vloervast vloeren door heel Nederland. Trouwens in Amersfoort zijn we ook regelmatig van de partij.

Feeling voor hout is wel een must. Vakkennis ook. En de prijs natuurlijk.

Voor het schuren van een houtenvloer of een parketvloer met toplaag heb je wel een schuurmachine nodig die 100% berekend is op z’n vak. Maar ook heb je schuurpapier van goed kwaliteit nodig. En niet te vergeten een vast hand met ervaring. Feeling met hout is voor de Vloervast partners vanzelfsprekend.

Er komt vaak iets moois onder weg. Soms is het een welkome verrassing

In de Parket branche kom je nogal eens voor verrassingen te staan. Ook bij bijv. tijdens het schuren van oude verborgen parketvloeren in Utrecht. Want verstopt onder lagen verf liggen vaak de mooiste vloeren verborgen. Soms ingelegd met handgemaakt Intarsia figuren. Van dit vloer ontdekkingen krijg je dan dat bekende Wow gevoel. Natuurlijk krijg je ze niet heel vaak te zien. Bij veel Utrechters liggen ook actuele mooie te wachten om geschuurd en gerenoveerd te worden. Heb jij ook zo’n vloer en woon je in de provincie Utrecht. Wij komen je vloer graag schuren. Ook onze grote broer verzorgt heel veel renovaties in Utrecht.