Over Vloervast houten vloer en parketrenovatie.

Het is onze passie om te vernieuwen. Om parket- en houten vloeren te transformeren tot schitterende Eye-Catchers. Met ons team worden onze renovatieprojecten niet alleen op professionaliteit en functionaliteit gerealiseerd.

Maar ook nog eens uitgevoerd naar de laatste vloerentrends. Waarbij in het bijzonder rekening gehouden wordt met de te gebruiken natuurtinten. Vooral het grote aanbod van natuur kleuroliën maakt het mogelijk om de meeste houten vloeren Custom-Made op te leveren. Het verhaal over Vloervast is eigenlijk alleen maar vakmanschap en ervaring.

Ja, parket vernieuwen dat doen we graag.

En waar mogelijk met behoud van authentieke details. Details, die wij zo van belang achten als het gaat om waardevolle elementen zoals een parketvloer in een interieur. Wij werken hiernaast met vriendelijke basisprijzen en gebruiken voor elk project materialen van hoge kwaliteit. Hier wordt nooit op bespaard.

Duurzame parket en houten vloer renovatie:

Vloervast werkt daar waar het kan zoveel mogelijk met natuurlijke materialen, waarbij natuurolie de boventoon voert. Praktisch elk project wordt ecologisch afgesloten. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk, dat veel consumenten kiezen voor Vloervast, als het gaat om een verantwoorde behandeling van hun geliefd parket- of houten vloer. Vloervast maakt een houten- of parketvloer weer klaar voor een nieuwe toekomst.

Er breekt een periode van nieuw wonen aan. Vloerrenovatie was nog nooit zo bereikbaar voor iedereen. Parket schuren Rotterdam is inmiddels ook een feit. En zodoende praat iedereen over Vloervast. Kijk ook eens bij onze landelijk opererende partner.

Over Vloervast. Vakkundig en nauwgezet onderhoud

Vloervast werkt sinds enige tijd nu ook met een team in Rotterdam. Houten vloeren en parket schuren is dus hier ook van start gegaan. Een parketvloer schuren in Rotterdam is dus nu geen enkel punt meer. Rotterdam en verre omgeving kan nu dus verzekerd zijn van vakkundig vloeronderhoud. Ook werkt Vloervast samen met de Vloerderij, zodoende zijn we samen in Apeldoorn zo goed vertegenwoordigd.

Houten vloeren en eiken parket vloeren weer helemaal mooi maken, dat is onze missie ook in Rotterdam. Ook wordt er volop parket geschuurd in Dordrecht. Over Vloervast gesproken. Kijk ook eens bij onze partner voor Den Haag. Ook renoveert Vloervast inmiddels ook in de regio Zwolle. Samen met de Vloerderij wordt daar vrij veel succes geboekt.

Parketrenovatie vanuit Zuid Holland door heel Nederland.

Het vloerrenovatie accent komt langzamer toch te liggen in Rotterdam en omgeving. Parket schuren en parketrenovatie in Rotterdam wordt dus steeds belangrijker. Het Vloervast team is hier al helemaal op ingericht en renoveerden inmiddels ook al parketvloeren in Dordrecht, Vlaardingen en Spijkenisse. Wat toch een super ontwikkeling met parketonderhoud in Rotterdam.  TIP: Zonlicht & Parket