Parket oliën

Parket oliën? Dan eerst maar eens wat info over lak i.p.v. parket met olie. Als je parket lakt leg je als het ware een heel dun laagje op het eikenhout. Je beschermt hiermee het parket tegen allerlei beschadigingen van het hout. Krasvorming treedt zeker op en deze krassen bevinden zich dan in de laklaag. Olie heeft dit in mindere mate.

Breng op tijd een nieuwe laklaag aanbrengt voordat je er doorheen gelopen bent. Gelakt parket is in principe wel harder, maar in de  dagelijkse praktijk krast het toch wel. . Parket oliën. Dus van een taaie laag olie voorzien is minsten zo goed en vrijwel krasvrij.

Wij staan bekend om onze service en faire prijzen.

Parket oliën in een eigentijdse trendy kleur.

Houten vloeren en parket oliën?: Groot onderhoud is alleen maar om de jaar of 8 nodig. opnieuw lakken is eenvoudig te doen, maar ’t moet op tijd gebeuren, in ieder geval voordat je door de laag heengelopen bent. Je parketvloer olien ? Da’s helemaal van deze tijd. Skylt lak is naar onze mening de meest geschikte lak, het is ultra licht en de plank behoudt z’n eigen oorspronkelijk kleur. Skylt is super mat en is praktisch onzichtbaar. Deze lak laat zich gemakkelijk aanbrengen en is daarom ook geschikt voor de doe het zelver. In de meeste gevallen moet het meerdere malen aangebracht worden. Parket oliën en lakken in Rotterdam doet Vloervast ook. Wat kies jij? Olie of Lak?

Vloervast: Ook grote projecten verzorgen we door heel Nederland.

Om je houten- vloer of parket zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen, wordt er vaak gewerkt met Rubio Monocoat hardwax-olie. Deze olie wordt met een tweede component gemengd. Rubio geeft dan een hele goede natuurlijke beschermlaag. Deze parket olie wordt ook veel toegepast in winkelruimtes, kantoren en horecagelegenheden. Monocoat bevindt zich hoog in de top tien van houtbeschermingsproducten. Door de technologie van moleculaire binding bezit Rubio Monocoat ongeëvenaarde mogelijkheden! Rubio monocoat moet wel door een vakman aangebracht worden. Dit merk is best wel speciaal en is niet te vergelijken met andere olieproducten.  

Parketvloer oliën in Zoetermeer doen we ook.

Olie aanbrengen op parket is heel duurzaam. Olie is puur natuur en bestaat hoofdzakelijk uit lijnolie. Het wordt in allerlei vormen op de markt gebracht. Puur, maar ook als hardwax. Er ontstaat toch weer iets glim omdat zo’n hardwax olie toch weer de lak kant opgaat en ook weer krasvorming toestaat. Parket oliën?, dat kan Vloervast verzorgen voor een interessante prijs. Ook hanteert Vloervast vaste lage prijzen. Mail ons maar eens voor info.

Parket oliën in Utrecht? Ook hier zijn we present.

Je denkt parket oliën? Dat is ook goed zelf te doen. Echter de voorbereidingen zoals het schuren en polijsten dat is toch weer vakwerk. De Vloervast parketteurs kunnen voor een aantrekkelijke prijs jouw parket weer hageltje nieuw maken. Parket in de olie zetten  Het is gemakkelijker dan je denkt. Neem trouwens wel goede betrouwbare producten van bekende merken. Je eigen parket oliën is wel een vak ook als je het zelf gaat doen.

Het gevoel dat je hebt bij je parketvloer.

Je gevoel moet kloppen bij de keuze van de kleur.  Je moet natuurlijk wel een goed gevoel hebben bij de keuze van de olie  die je kiest voor je parket. De ene olie is de andere niet. Hout is puur een natuurproduct wat je  toch een speciaal gevoel zal geven en daar hoort dan ook net die olie bij die jou aanspreekt. Als je dus voor de beslissing komt te staan, ga dan niet over een nacht ijs, maar laat je goed voorlichten. Je gevoel zal hoe dan ook altijd een beslissende factor zijn. Je parket afwerken met olie is trouwens niet een slecht idee.