Parket schuren Enschede

Vloerrenovatie

Parket schuren Enschede: Je parketvloer is al een tijdje toe aan een vakkundige up-date. En na zo’n opfrisbeurt woon je weer perfect op zo’n prachtige vloer.
Want één ding is zeker. Je parket stráált weer na zo’n renovatie.
Zo’n re-make idee is nu net wat je vloer nodig had.
Laat het maar gewoon verzorgen door Vloervast. Dan komt het dik in orde.

Parket schuren Enschede

Is je parket heeft z’n persoonlijkheid verloren. Geen uitstraling meer. En hier en daar vlekken en een kale inloop? Dan wordt het tijd om je vloer eens goed op te verwennen. De Vloervast parketteur doet dit voor een acceptabele basic prijs en nog belangrijker is zijn lange ervaring en “Vakkennis” en lange ervaring in de renovatie materie. Hij is een vakman 1e klas en hij levert goed en nauwkeurig werk af. Niet alleen parket schuren in het Enschede maar Vloervast werkt door heel Twente. En nog even het volgende…Pak ons kwaliteitsvoordeel gewoon even mee. Parket schuren Enschede dichtbij!

Parketafwerking met moderne kwaliteits olie of hardwax.

Parket maar ook planken vloeren wordt meestal met een professionele en natuurlijk vloerolie bewerkt. Dit kan gewoon een transparante olie zijn, maar meestal een (kleur) olie met een matte actuele persoonlijkheid. Ook een hardwax olie is mogelijk. Om parket goed in conditie te houden wordt onderhoud met een natuurzeep sterk aangeraden. Onze ervaring zegt dat bijv. een Woca zeep erg goed is. Deze speciale zeep beschermt de parketvloer tegen vuil en vocht en inloop van buitenaf. Ook wordt de vloer dan beschermd tegen agressieve wijn- koffie en fruitdrank vlekken. Parket schuren Enschede. Voor ons om de hoek.

Vloervast Fair geprijsd vloerenvakwerk. In Enschede

Het duurt gemiddeld zeker een jaar of 12, maar dan is parket of een planken vloer toch wel aan vernieuwing toe. Er zijn jaren geleden nogal wat van die mooie massieve- en multiplanken in Enschede en elders in Twente gelegd. Er moet dan ook hier en daar weer eens volop door Vloervast geschuurd worden. Voor het onderhoud maar zeker ook voor het schuren van parket heb je ervaren en vakkundige parketteurs nodig. Woon jij in Enschede en heb je jaren geleden zo’n schitterende originele parketvloer of houten vloer gekocht en is deze nu aan een totale opknapbeurt toe?, vul dan maar snel het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een slim uitgerekende prijs en ideeën komen gratis mee. Ook onze partner schuurt parket en houten vloeren in Enschede.

Parket schuren in Enschede.

Vloervast komt graag bij je over de vloer in Enschede.
Wij renoveren je parket of houten vloer vakkundig. Geven hem een professionele coating en maken hem rondom weer nieuw als nooit te voren
Wij taxeren ook waterschade vloeren voor verzekering maatschappijen.
Parket schuren in Enschede is voor vloervast een thuiswedstrijd.