Houten vloer schuren Zoetermeer

Vloerrenovatie

Wil jij je houten vloer laten schuren in Zoetermeer? Gun dan je houten vloer ook een gezonde re-make. En dan wordt het vanzelf weer geweldig wonen. Want je vloer stráált na zo’n vakkundige renovatie. Zo’n schuurbeurt was een goed idee.

En het kwaliteitsvoordeel neem je gewoon mee. Een  parketvloer schuren in de regio Zoetermeer is voor ons om de hoek.

        Wij renoveren ook Meister vloeren

Houten vloer schuren Zoetermeer

Is je houten vloer wat gedateerd?, niet zo’n goede kleur meer, hier en daar wat vlekken en looppaden? Dan wordt het tijd om je vloer eens goed op te knappen. De Vloervast partner doet dit voor een zeer acceptabel bedrag en nog belangrijker is zijn “Vakkennis”. Hij is een ervaren vakman en hij levert goed en correct werk af. Niet alleen houten vloer schuren Zoetermeer, maar Vloervast werkt in de hele regio Zuid-Holland. En vergeet ook ons kwaliteitsvoordeel niet.

Zwaar schuurmateriaal op een eiken vloer in Zoetermeer
Ook in Zoetermeer worden eiken vloeren wit geverfd
Een geschuurde vloer in Zoetermeer

Natuurzeep biedt goede bescherming.

Een parket- of houten vloer wordt meestal met een professionele vloerolie bewerkt. Dit kan een gewone transparante olie zijn, maar altijd wel een (kleur) olie met een doffe/matte uitstraling. Om een houten vloer goed in conditie te houden wordt onderhoud met een natuurzeep geadviseerd. Deze speciale zeep beschermt de vloer tegen vuil, viezigheid en vocht. Ook wordt de vloer dan beschermd tegen irritante vlekken zoals van wijn, koffie en vruchtensappen. Houten vloer schuren Zoetermeer. Voor ons dichtbij.

Vloervast verzorgt een complete re-make.

Na gemiddeld een jaartje of 12 moet een houten vloeren weleens weer op de schop. Er liggen door de jaren heen nogal wat van die mooie massieve- en multiplanken in Zoetermeer. Voor het onderhoud maar met name voor het schuren van houten vloeren en parket heb je een vakkundige parketteur nodig. Woon jij in Zoetermeer en heb je jaren geleden zo’n originele houten vloer of parketvloer gekocht en is deze nu aan een totale remake toe?, vul dan het offerte formulier in en je ontvangt per omgaande een faire prijs en ideeën op de koop toe. Dus? Houten vloer schuren en lakken Zoetermeer.

Renovatie Zoetermeer

Houten vloer schuren Zoetermeer! Vloervast komt graag bij je over de vloer. Wij renoveren je parket of houten vloer.

Geven hem een nieuwe coating ( lak of olie) en maken hem rondom weer nieuw. Wij taxeren ook schadevloeren voor verzekering maatschappijen

Een houten vloer schuren Zoetermeer? Voor Vloervast is het om de hoek.

Houten vloer schuren en oliën

Je houten vloer schuren en daarna schuren en oliën Vloervast kan dat perfect voor je regelen. Houten vloeren zijn de laatste jaren erg populair geworden. Maar bij zo’n vloer is slijtage jammer genoeg op termijn niet uit te sluiten. Bij ernstige slijtage moet de houten vloer onderhanden genomen worden , dus geschuurd worden. Je komt er dan niet meer onder uit. Een houten vloer schuren in de regio Zoetermeer kan samen met Vloervast veel voor je vloer betekenen. Je houten vloer schuren en oliën wordt dan in verschillende fasen uitgevoerd. Het parket wordt dan grof, matig en als laatste fijn geschuurd. Waarna de vloer met natuurolie afgewerkt wordt.

Waarom een houten vloer schuren en oliën

Houten vloeren gaan meer dan een leven lang mee en zijn ook super duurzaam. Als een houten vloer goed gelegd is, heb je er heel lang plezier van. Regelmatig onderhoud is dan ook een eerste vereiste. Als een houten vloer slecht onderhouden wordt, dan moet er eerder gerenoveerd worden. Maar ben je nog steeds optimistisch over de nieuwe kansen voor je vloer, denk dan aan schuren en oliën . Met een vakkundige partner van Vloervast wordt je houten vloer weer tot leven gewekt en gaat er weer super uit zien. Je kunt nu ook een mooie trendy olie kleur uitzoeken. Een houten vloer schuren in de regio Zoetermeer wordt zo een spannend avontuur.