Een parketvloer schuren in Utrecht

Vloerrenovatie

Parketvloer schuren in Utrecht. Gerealiseerd door de vakman.
Je kunt je nieuwe parketvloer natuurlijk ook zelf gaan schuren. Maar als het mis gaat krijg je spijt. Een parketvloer schuren valt niet mee. Je wilt uiteraard een vloer die nog heel veel jaren meegaat. Laat daarom Vloervast je vloer schuren.

En ook nog eens voor een hele faire prijs. Vraag maar die offerte en je krijgt advies en een prijsvoorstel. En de prijs staat vast. Dus geen gezeur achteraf.

We staan bekend om onze service en faire prijzen.

Goed en vakkundig schuren is het halve werk

Parket en houten vloeren schuren in Utrecht. Wil jij dat je parketvloer weer een verjongingskuur ondergaat? Dan moet de basis goed zijn. Het schuurwerk dient vaak als basis voor een totaal nieuwe vloer. Er wordt geschuurd met verschillende korrel groftes. En niet te vergeten het napolijsten van de parketvloer. Een parketvloer schuren in Utrecht kan dan ook het beste gedaan worden door een van onze parketteurs. Vraag het ons maar en wij geven vooraf ook advies. Je kunt ons altijd mailen.

Van lang verstopte vloeren krijgen we vaak het Wow gevoel.

Voor het schuren van een houten- of parketvloer heb je de juiste schuurmachines nodig. Maar ook het goede schuurpapier, een vast hand en ervaring. Gevoel voor het hout is natuurlijk vanzelfsprekend.  In de vloerenbranche sta je nogal eens voor verrassingen. Ook bij bijv. het schuren van oude parketvloeren in Utrecht. Ondervloeren verbergen vaak de mooiste vloeren. Soms ingelegd met Intarsia. Ja hoor van dit soort vloeren krijg je dan het Wow gevoel. Niet altijd krijg je ze te zien, maar ook bij veel Utrechters liggen mooie vloeren te wachten die het dik waard zijn om geschuurd en gerenoveerd te worden.

Parket schuren in Utrecht
parketvloer schuren in Utrecht
Eiken parketvloer schuren in Utrecht

Soms is een nieuwe vloer nodig.

Je parketvloer schuren in Utrecht is mogelijk. Maar soms wordt er besloten om een nieuwe vloer aan te schaffen. Een vloer die wij ook zouden kunnen leggen. Er zijn verschillende parketvloeren te koop. En bij onze collega De Vloerderij.nl zijn alle soorten parket en houten vloeren te koop. Met name worden tegenwoordig veel multiplex samengestelde vloeren verkocht. Deze parketvloeren zijn solide en liggen standvastig En deze leggen wij ook al meerdere jaren.

Soms wil reinigen ook weleens helpen

Dus is je parketvloer in Utrecht niet meer de oude? Liggen de planken er versleten en haveloos bij? Onze vloerenvakman neemt als je dat wilt een kijkje om de vloer te inspecteren. Als reinigen/schoonmaken niet meer aan te raden is, moet de parketvloer toch geschuurd. Het toplaagje wordt er afgeschuurd. Hierna wordt er geolied of gelakt en je vloer heeft weer een totale update ondergaan en dat kun je zien. Beter dan vanouds horen we vaak. Je parketvloer schuren in Utrecht met de allerbeste vloerenvakmannen.

Ook onze moderne machines zorgen voor een perfecte afwikkeling.

Zonder stof schuren, dat kan eigenlijk wel? Jazeker. De ervaring, vakmanschap en zorgvuldigheid van de vloerenvakman maken een schuurproject zo clean. Ook de juiste machinekeus maakt dit natuurlijk ook mogelijk. Je ziet al aan het begin van het project, dat de vloer super wordt. En niet zoals anders pas bij het beëindigen van de klus. Opdrachten behandelen de Vloervast mannen met zorg en gaan voorzichtig met je spulletjes om. Geen stressmomenten, geen achtergelaten schuurrestanten. Zo plezierig werkt dus parket renovatie bij Vloervast in Utrecht!

Vraag om een goed advies vooraf.

Bezint eer ge begint zegt het spreekwoord. Dat geldt ook voor het schuren en renoveren van een houten vloer of parket. Het is daarom ook verstandig om ons bij twijfel eens een mailtje te sturen.

Een parketvloer schuren in Utrecht is voor de vloerenvakmannen van Vloervast een thuiswedstrijd. Ze maken je parketvloer weer als nieuw. En je krijgt weer die vloer die precies bij je past.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.